NIKLASSONS i branschen sedan 1966

 

Välkomna till Niklassons!


Företaget har gjort den långa resan från boktryckeri med blysättning på 1940-talet till dagens helt digitaliserade produktionsmiljö. Tryckeriets moderna maskinpark med t.ex. Heidelberg Speedmaster och Heidelberg CTP. Det gör att vi kan arbeta snabbt och effektivt till konkurrenskraftiga priser.

Vi har genom åren byggt upp en genuin erfarenhet och kunskap inom Tryck, Marknadsföring och Reklam, något vi gärna delar med oss av till er som kund. Kanske med några enkla tips och råd eller när det behövs en mer djupgående strategisk rådgivning.

Niklassons Tryckeri har en stabil ekonomi vilket vi anser vara en trygghet även för Er som kund. Det ger också möjlighet att hålla hög kvalité och modern standard när det gäller personal, utrustning & programvaror. Detta sammantaget innebär också goda möjligheter att hålla konkurrenskraftiga priser.

 

                  Niklassons Tryckeri AB    -    Odengatan 40    -    Box 102    -    464 23 Mellerud    -    Tel. +46 530-360 90    -    Fax 0530-360 99    (info@niklassonstryckeri.se)