HEMSIDOR & SOCIALA MEDIER                                     Niklassons i branschen sedan 1966

"Har man ingen hemsida - syns man inte"  

Det kanske är att överdriva men... det är defenitivt så att idag räknar kunden med att det finns en hemsida. Hur som helst så är en enkel och någorlunda uppdaterad hemsida ett mycket bra sätt att marknadsför sitt företag, varumärke, produkter & tjänster med.


loading...

ETT BILLIGT SÄTT ATT MARKNADSFÖRA SIG PÅ                         

Att bygga och sköta om en hemsida är idag förhållandevis billigt och enkelt, sett till vilka resultat det faktiskt går att få. Det öppnar upp helt nya möjligheter att kommunicera med såväl gamla som nya kunder. När man pratar om att köpa reklam så handlar det i all sin väsentlighet om att synas och att marknadsföra sig på ett sätt som gynnar försäljningen och möjligheten att tjäna pengar i verksamheten.


KOSTNADSEFFEKTIV REKLAMKANAL                                           

I förhållande till andra "kanaler" för marknadsföring såsom t.ex. annonsering eller DR, är en hemsida i de allra flesta fall överlägset bättre, såväl när det gäller resultat som kostnadeffektivitet.

Optimalt är givetvis att mixa dessa "kanaler" och via olika kampanjer styra sina kunder till att använda hemsida och internet.

Är man dessutom intresserad av Sociala medier såsom t.ex. Facebook, Twitter, Linkedin eller Instagram kan man uppnå riktiga goda resultat.

ENKELT ATT HANTERA                                                                  

För att uppnå kostnadseffektiva hemsidelösningar krävs dock bra lösningar som är lätthanterlig och smidig att administrera.

Niklassons har enkla och prisvärda lösningar på hemsidor, allt ifrån basutförande till mer komplexa hemsidor med t.ex. e-shop och inbyggda betalsystem.HEMSIDA SKAPAR ENGAGEMANG I VERKSAMHETEN                

Hand i hand med kostnadsefftivitet och lönsamhetsfaktorer kommer mjuka värden såsom engagemang, en hemsida har ofta en besynnerlig förmåga att engagera personalen. Man visar familj och vänner sin arbetsplats och rätt använt blir det ytterligare en reklampelare här med hjälp av en stolt personalstab.

Ett bra sätt är att ta in förslag på innehåll (texter &bilder) från personalen, en hemsida som alla har haft möjlighet att påverka skapr i sin tur stolthet över företaget man jobbar på.

En sjysst hemsida med en engagerad personal visar också upp en total styrka hos företaget, då blir det också enklare och t.o.m. kul att uppdatera och "pyssla om" sin hemsida.


   Niklassons Tryckeri AB    -    Odengatan 40    -    Box 102    -    464 23 Mellerud    -    Tel. +46 530-360 90    -    Fax 0530-360 99    (info@niklassonstryckeri.se)