LAYOUT & ORIGINALARBETE                                      Niklassons i branschen sedan 1966

En genomtänkt och tydlig layout skapar trygghet i marknadsföringen

Det kan vara allt ifrån ett enkelt vistitkort eller logo till ett helt koncept med reklammaterial, oavsett vilket är det otroligt viktigt att layouten kommunicerar något ni kan stå för. Layouten ska identifieras med er verksamhet och de mål som finns. En konsekvent och tydlig layout skapar stora fördelar när ni ska bygga relationer med era kunder.

KATEGORI: Layout  Layoutarbete Original Originalarbete Design Design och Layout


Originalarbete ger den vackra layouten kvalité och möjliggör t.ex. tryck och digital publicering

Det krävs en hel del arbete och framförallt rätt arbete för att få fram den lilla extra kvaliteten som ger skillnad. På Niklassons är kvalitet allt, vi har lång erfarenhet och goda referenser från högkvalitativa originalarbeten såväl avseende tryckt material som digitala produktioner t.ex. hemsidor.

Hos Niklassons är inget omöjligt!

Har ni ideér eller uppslag som ni skissat manuellt på eller kanske gjort i word? eller på en powerpoint presentation? Ta med eller skicka över det, så tittar vi på det gemensamt och ser över möjlighetern att göra en riktigt proffsig slutproduktion.

Ibland krävs det inte mer än en smula av rätt teknik och lite "magisk" handpåläggning för att gå från idé till färdig produktion.KATEGORI: Layout  Layoutarbete Original Originalarbete Design Design och Layout


   Niklassons Tryckeri AB    -    Odengatan 40    -    Box 102    -    464 23 Mellerud    -    Tel. +46 530-360 90    -    Fax 0530-360 99    (info@niklassonstryckeri.se)