MARKNADSFÖRING                                                  Niklassons i branschen sedan 1966

Tillsammans lyfter vi er verksamhet mot nya mål

Kan ni ibland känna en viss förvirring och att det är besvärligt att veta hur ni ska planera er marknadsföring på ett effektivt sätt? Vilken reklam ni ska använda? Vad som passar bäst för ert företags produkter och tjänster?  Ni är inte ensamma... i dagens sk. "mediebrus" är det även för den mest luttrade företagaren svårt att veta vad som är rätt eller fel.

Men lugn, detta är vår vardag här på Niklassons och konstigt nog känner vi oss trygga mitt i detta kaos. En trygghets baserat på erfarenhet och kunskap om hur man ser fördelarna i det enorma utbud vi står framför. En erfarenhet och kunskap vi mer än gärna delar med oss av till er som kund.Från förvirring till genomtänkt investering

Niklassons utgångsläge är att den investering ni som kund gör i marknadsföring, den ska på ena eller andra sättet ge återbäring i mätbara resultat. T.ex. fler kunder, rätt kunder eller bättre lönsamhet. Allt baserat på vad ni vill uppnå med ert företag och verksamhet.

Tillsammans tittar vi på er verksamhet och vilka mål ni har med den och därefter sätter vi ihop en strategi på hur ni bäst kan lyckas att skapa långsiktiga och hållbara resultat.

På Niklassons har vi lång erfarenhet ifrån den här typen av ”strategisk” rådgivning och uppdrag, vi har jobbat med de allra flesta branscher och med allt ifrån små, medelstora och lite större företag till kommuner och olika typer av föreningar.

Välkomna att höra av er! så bokar vi ett möte och sätter vi oss ner och förutsättningslöst går igenom era planer, önskemål och idéer, vi tar fram förslag som ni kan ta med och gå igenom i lugn och ro.

Tveka inte! det kan bli ett mycket lönsamt möte.


KATEGORI: Marknadsföring PR Reklam Strategi Marknad Omvärld Omvärldsanalys Nulägesanalys Marknadsundersökningar Försäljning Mediebrus


   Niklassons Tryckeri AB    -    Odengatan 40    -    Box 102    -    464 23 Mellerud    -    Tel. +46 530-360 90    -    Fax 0530-360 99    (info@niklassonstryckeri.se)